Flygfrakt

Det bästa transportsättet när det är bråttom

Vi på JetLogistics är experter på flygfrakt. Som ett dotterbolag till Jetflite, en av de mest uppskattade privatjetoperatörerna i Europa, känner vi till branschen utan och innan. Ingenting är för litet, och få saker är för stora för ett flygplan att transportera.

Flygfrakt är det transportsätt att använda när tiden är avgörande och värdet på din försändelse är betydande. Vi kan köpa allt från en Saab 340 turboprop till en Antonov 225 Mriya. Vi använder flygfrakt för många av våra produkter, inklusive AOG Solutions, On Board Courier, färskvaror och specialförsändelser.

Med utmärkta kontakter i branschen kan vi boka din försändelse på ett reguljärflyg med en av många aktörer i Europa. Som IATA Cargo Agent och FIATA-medlem garanterar vi goda anslutningar i hela Europa och resten av världen.

När uppdraget kräver en bokning av en charter, kommer Jetflite att ordna ett helt flygplan dedikerat för transport av din last, vilket ger dig absolut kontroll och synlighet över din försändelse hela tiden. Vi överväger också alltid att partilasta charter som ett alternativ. När en försändelse inte fyller ett helt flygplan, kan chartern delas med andra kunder, vilket ger en kostnadseffektiv transport. Vårt omfattande nätverk av transportörer som är verksamma över hela världen, med sina respektive kompetenser, gör att vi snabbt kan hitta de bästa innovativa lösningarna för projektfrakt och ad-hoc-förfrågningar.

Några av de flygplan som vi kan köpa med kort varsel inkluderar:
Saab 340, Saab 2000
Boeing 737-400 Cargo, Boeing 767 Cargo, Boeing 747-400 Freighter
Antonow 124, Antonow 225 Mriya
Ilyushin Il-76

Begär offert
Kontakta oss
När du skickar in detta formulär och anger att du vill bli kontaktad kan vår representant kontakta dig via telefon eller e-post. Genom att skicka in detta formulär godkänner du vår Integritetspolicy.