Begär ett prisförslag för din transport

Vi är kundfokuserade i allt vi gör

På JetLogistics värdesätter vi din verksamhet och för oss är varje förfrågan från kunder viktig. Vårt fokus är på dina transportbehov. Vi finns här för att effektivisera din logistik och minska trycket på din organisation. Grunden för våra tjänster är kärnkompetens och flexibilitet. Vi strävar efter att skapa långvariga, förtroendebaserade och samverkande relationer med våra kunder. Målet är att säkerställa den mest optimala lösningen för dina transportbehov.

1 – Vi definierar krav tillsammans
Produktivt samarbete börjar med en noggrann studie av dina krav. För att kunna erbjuda dig de bästa lösningarna måste vi förstå dina behov.

2 – Planering är hörnstenen i framgångsrikt genomförande
Vi utser en dedikerad projektledare för var och en av våra kunder. Oavsett om du prioriterar pris eller kvalitet så garanterar planering med våra proffs det bästa slutresultatet.

3 – Vi vill göra logistiken enklare för dig
Boka dina leveranser snabbt, enkelt och säkert från kundportalen. Portalen fungerar på alla enheter med internetuppkoppling. Genom att logga in kan du göra dina bokningar direkt från ditt egna användargränssnitt som uppfyller de allra högsta säkerhetsstandarderna. Du kan ringa din personliga projektledare direkt om du har något mer krävande.

4 – Du har alltid tillgång till information genom spårning av dina försändelser
Följ utvecklingen av din leverans från din kundportal i realtid. Du kan lagra alla relaterade dokument (även e-postmeddelanden) i din kundportal.

5 – Transparens med relevant rapportering och statistik
Information om genomförda försändelser lagras i portalen. Det är enkelt att revidera dina tidigare händelser och kontrollera till exempel:

  • Leveransfaser
  • Faktiska scheman
  • Omkostnader
  • Rapporter och bilder