Begär ett prisförslag för din transport

Vi är JetLogistics

Vår historia handlar om en passion för flyget. Du möter sällan personal som är mer engagerad än vår – vi är verkligen dedikerade till företaget och varandra som kollegor, men framför allt till våra kunder. Vi omvandlar dina logistikutmaningar till lösningar.

Wihuri Aviation

Wihuri Aviation

Our Principles

Våra principer

Frankly Wihuri

Företagsansvar

Our dedicated team

Lediga Tjänster

JetLogistics är en del av Wihuri Aviation, som är en affärsenhet i det stora finska industrikonglomeratet Wihuri Group. JetLogistics grundades 2020. Vårt mål har varit och är fortfarande att säga ja till utmaningar som de flesta skulle ge upp, oavsett om det gäller destinationer, tidtabeller eller omständigheter.

Våra logistiklösningar levererar det du behöver exakt när du behöver det. Vi är tillgängliga för alla branscher, vid alla tidpunkter. Genom att använda våra tjänster frigör du resurser för din dagliga verksamhet. Vi kan ordna alla former av transporter som behövs, oavsett om det är en viktig maskindel som behöver transporteras från Skandinavien till USA eller en 100-tons turbin från Asien till Centraleuropa, kan vi hjälpa dig. Vi säkerställer den mest optimala lösningen för ditt transportbehov.

Tillsammans med vårt DEFLOG-koncept har vi erfarenhet av att hantera även de mest krävande utmaningar. Det handlar bland annat om transporter inom militär- och försvarsindustrin till de mest avlägsna delarna av världen, transporter av överdimensionerade sändningar över hela världen och kritiska sändningar. Vi hanterar det som andra inte kan åstadkomma. Tillsammans med våra partner kan vi skaffa utrustning för praktiskt taget alla behov.

Våra kunder värdesätter skräddarsydd och individuell, högkvalitativ service och långsiktiga partnerskap. Vi flyger miljontals mil för att ge dem just det, för vårt uppdrag är att ha kunder som är stolta över att vara våra kunder. Vi är här för att tillhandahålla en hög nivå av kundservice och effektivitet under hela transportprocessen.