Vi är JetLogistics

Vår historia handlar om en passion för flyget. Du möter sällan personal som är mer engagerad än vår – vi är verkligen dedikerade till företaget och varandra som kollegor, men framför allt till våra kunder. Vi omvandlar dina logistikutmaningar till lösningar.

Jetflite grundades för över tre decennier sedan och är en del av ett stort finskt industrikonglomerat, Wihuri Group. JetLogistics etablerades som ett dotterbolag till Jetflite 2020. Vårt mål har varit, och är fortfarande, att säga ja till utmaningar som de flesta skulle tack nej till, vare sig det är destinationer, scheman eller omständigheter.

Tillsammans med vår produkt Deflog har vi erfarenhet av att hantera logistiska utmaningar, även exceptionella sådanna. Dessa inkluderar militär- och försvarsindustritransporter till de mest avlägsna delarna av världen där miljöerna är en stor utmaning, transport av överdimensionerade försändelser över hela världen och kurirförsändelser. Vi hanterar det som andra aktörer tackar nej till. Tillsammans med Jetflites privata flygplansflotta och våra partners kan vi köpa utrustning för praktiskt taget alla behov.

Vi har all respekt för det värde våra kunder vill skapa och skräddarsydd gärna deras logistik med högkvalitativ service och i ett långsiktigt partnerskap. Vi strävar efter att våra kunder ska känna en stolthet över att arbeta tillsammans med oss.

Begär offert
Kontakta oss
När du skickar in detta formulär och anger att du vill bli kontaktad kan vår representant kontakta dig via telefon eller e-post. Genom att skicka in detta formulär godkänner du vår Integritetspolicy.