Begär ett prisförslag för din transport

Utforska alla transportalternativ som JetLogistics erbjuder. Flygfrakt är vår specialitet men vi använder alla transportsätt och erbjuder omfattande multimodala transportlösningar.

Flygfrakt – transportsättet för ökad hastighet

På JetLogistics är vi experter på flygfrakt. Som en del av Wihuri Aviation kan vi branschen utifrån och in. Ingenting är för litet och endast ett fåtal saker är för stora för ett flygplan att transportera.

Flygfrakt är det föredragna transportsättet när tiden är avgörande och värdet på försändelsen betydande. Vi kan använda alltifrån en Saab 340 Turboprop till en Antonov 124. Vi använder flygfrakt för många av våra produkter, inklusive AOG-lösningar, känsliga varor och projektfrakt.

Med våra utmärkta branschkontakter kan vi få fram din försändelse i tid med hjälp av ett av många flygbolag i Europa. Som en IATA-fraktagent garanterar vi goda kontakter i hela Europa och världen.
När uppdraget kräver full chartering ordnar JetLogistics ett helt flygplan dedikerat till transport av din last vilket ger dig absolut kontroll och synlighet över din försändelse vid alla tidpunkter. Vi överväger även alltid partiell chartering som ett alternativ. När en försändelse inte fyller ett helt flygplan kan den delas med andra kunder för en mer kostnadseffektiv transport. Vårt omfattande nätverk av transportföretag verksamma över hela världen med sina respektive kompetenser gör att vi snabbt kan hitta de bästa innovativa lösningarna för projektfrakt och särskilda förfrågningar.

Ett par av de flygplan vi kan använda med kort varsel:

  • Saab 340, Saab 2000
  • Boeing 737-400 Cargo, Boeing 767 Cargo, Boeing 747-400 Freighter
  • Antonov 124
  • Ilyushin Il-76

Sjöfrakt – transportsättet för ökad kostnadseffektivitet

När timing är mindre viktigt eller volymen för stor för flygfrakt över långa sträckor mellan kontinenter är sjöfrakt det bästa sättet. En multimodal transportlösning kan ge dig det bästa förhållandet mellan pris och kvalitet för din försändelse.

På JetLogistics kan vi erbjuda door-to-door service för dina försändelser till sjös, inklusive first and last-mile service. Vi kan ordna alla tullförfaranden och tillstånd, containrar, fraktrutter och överföringar mellan fartyg.

Vi gör alltid vårt yttersta för att ge våra kunder den bästa lösningen för deras specifika behov.

Vägtransport – transportsättet för ökad räckvidd

De flesta destinationer kan endast nås via väg. Därför är vägtransport vanligtvis det första och sista steget i våra transportlösningar om en speditörtjänst beställs.

Vägtransporter är inte bara en first and last-mile service, det kan även vara ett snabbt och kostnadseffektivt transportsätt för hela din försändelse. På JetLogistics kan vi få din last dit den behövs och vi kan även ordna hantering, pappersarbete och tillstånd om så behövs.

JetLogistics har en stor mängd partners inom vägtransport, inklusive de största på marknaden.

Produkter som lämpar sig för vägtransport:

Projektfrakt, temperaturkontrollerad transport (känsliga varor), överdimensionerade (extra stora/tunga/långa) försändelser

Järnvägsfrakt – transportsättet som bevarar miljön

Järnvägstransporter är ett ekonomiskt och ekologiskt val. Dessutom är inte vikten en stor fråga vid järnvägstransporter. Fler och fler kunder använder järnväg som en effektiv, planerbar och kostnadseffektiv lösning mellan Asien och Europa.

Några fördelar med att använda järnvägstransporter:

  • Ofta snabbare än sjötransporter och mer miljövänligt
  • Kontrollerbar ledtid och bättre spårbarhet