Begär ett prisförslag för din transport

Destinationer – Nordisk närvaro och global räckvidd

Global räckvidd med lokalt fokus. Det är JetLogistics. Oavsett om du skickar från Norden, Amerika, Afrika eller Asien är vi din perfekta transportpartner för alla logistikutmaningar. Med fysisk närvaro i norden säkerställer vi alla projekt med nordisk effektivitet.

Vi kan tillhandahålla ett stort nätverk av underleverantörer som kan lösa dina transportbehov världen över och se till att ditt företag utvecklas.

Gå dit andra inte kan

Vi utmärker oss när det kommer till att nå destinationer som andra inte kan (eller vill). Avlägset belägna områden i världen är ofta en utmaning för traditionella leverantörer av logistiklösningar. Med vår princip om att leverera dit andra inte kan, kan vi transportera din försändelse till de allra mest avlägsna destinationerna i världen. Oavsett om Antarktis, Tibet eller den afrikanska öknen kan vi leverera dina varor. 

För oss är utmanande destinationer en möjlighet att bevisa att logistik är möjlig överallt i världen.

Begär en offert för din försändelse >>

Kundindustrier

Vi tar hand om alla former av transporter och logistikbehov för en mängd olika kunder. Oavsett om det handlar om en viktig maskindel som behöver transporteras från Skandinavien till USA eller en turbin på 100 tonn från Asien till Centraleuropa kan vi hjälpa våra kunder. Här är några exempel på hur vi hjälper olika branscher.

Bilindustrin

Vi tillhandahåller fordonsindustrin effektiva lösningar för transport av engångsförsändelser och kontinuerliga logistikkedjor. Snäva tidsplaneringar tillåter inte förseningar och missöden; om något skulle inträffa så kan vi hjälpa till med ett ögonblicks varsel. Oavsett hur liten eller stor en del är så kan vi transportera den!

Produkter och tjänster: Farligt gods, projektfrakt

Flyg

Att hålla flygplan för miljontals dollar i drift är väldigt viktigt. För oss är din flottas funktionsduglighet en prioritet. Att skicka reservdelar för jetplan och flygplan världen över är normal daglig verksamhet, för att snabbt få planet tillbaka i luften.

Produkter och tjänster: AOG-lösningar, projektfrakt

Försvarsindustri

Inom försvarsindustrin är det viktigt att hålla sina löften, även under svåra förhållanden. Vi utmärker oss i att klara av de allra mest utmanande uppdragen, särskilt när det kommer till försvarsindustrin. Deflog-servicekoncept (en av de bästa aktörerna inom försvarslogistikbranschens) kan erbjuda specialiserade transporttjänster.

Produkter och tjänster: DEFLOG

Elektronik

Att transportera elektronik kräver särskild omsorg på grund av varornas värde och ömtålighet. På JetLogistics tillhandahåller vi nyckelfärdiga lösningar för transport av olika typer av elektronik oberoende av vilka krav.

Produkter och tjänster: Projektfrakt

Industri

Vi finns tillgängliga när transportbehovet är stort, och vikten och volym stor. Detta är speciellt fallet när det handlar om industriella applikationer. Vi är experter på att arrangera och underlätta projektfrakt världen över.

Produkter och tjänster: Projektfrakt, farligt gods

Livsmedelsindustrin och hälsovård: Känsliga varor

Känsliga varor får inte bli försenade och kräver därför utmärkt planering och förutsägbarhet i transportlösningarna. Vi har erfarenhet av att transportera alla sorters färskvaror världen över inklusive en av våra favoriter – färsk lax. Transporten av medicinsk utrustning och skyddsutrustning kräver också förutsägbarhet och effektivitet. För detta är vi den perfekta partnern.

Produkter och tjänster: Känsliga varor

Kontakta Oss

Nathalie Herget

nathalie.herget@jetlogistics.fi
+46 73 989 6994

Nathalie Herget

Niklas Busk

niklas.busk@jetlogistics.fi
+358 40 583 2407

Niklas Busk