Begär ett prisförslag för din transport

Logistiklösningar

Våra logistiklösningar förser dig med vad du behöver, när du behöver det. Logistikvärlden är full av utmaningar. Vi assisterar med alla typer av transporter, från riktigt tungt till stort och osmidigt till, till synes omöjliga destinationer som både är komplexa och riskfyllda som ibland kräver multimodala lösningar, där en transport består av flera olika transportsätt.

Vi hjälper våra kunder med en bred variation av olika typer av service. Med en självklarhet att behandla alla orders som prioriterade, skräddarsyr vi den mest optimala lösningen för just dina och dina kunders behov.

Med en bred palett av transportsätt och samarbetspartners, som vi noga valt ut samt arbetat med globalt, och över tid, så kan vi vara behjälpliga med frakt till världens alla hörn. Vi arbetar med fasta flöden men lika ofta med projekt där vi kavlar upp ärmarna och skapar det som krävs. Allting går att transportera i vår värld.

Exempel på olika service

  • Dörr till Dörr service
  • Sändingsuppdatering i realtid samt kurir service
  • Stöttning med tullverket och olika tillstånd
  • Hjälp med att finna specifik transportutrustning

Hos oss på JetLogistics värderar vi våra kunders affär, kund och transporter högt. Vi siktar på sjärnorna med vår personliga service vilket lägger ribban högt för vad vi levererar idag, och det genom hela er transportprocess.

Kan vi hjälpa dig?

Nathalie Herget

nathalie.herget@jetlogistics.fi
+46 73 989 6994

Sverige

Nathalie Herget

Niklas Busk

niklas.busk@jetlogistics.fi
+358 40 583 2407

Finland

Niklas Busk