Nordisk expertis inom special cargo flyg och logistik

Välkommen till Jetlogistics, ett dotterbolag till Jetflite

Vi är Jetlogistics, ett one-stop-shop för alla logistik- och cargo behov. När du använder vår service frigör du resurser för din dagliga business. Vi är experter på att assistera företag, militär och organisationer inom försvarsområdet - med transport och logistikbehov. Då du använder vår service får du sinnesro utan att kompromissa på kostnadssidan.

Vi är klientfokuserade i allt vi gör. Vi har kundens bästa i fokus. Vårt fokus är på dina transportbehov. Vi finns här för att göra dina logistikflöden mera effektiva och att lindra trycket från din organisation. När det gäller att hantera komplex transport, kritiska material och utmanande omständigheter har vi det mest erfarna teamet i Norden. Vår personal har flera decennier av erfarenhet då det gäller logistik för stora organisationer, försvarsorganisationer och andra liknande parter.

När du köper logistiklösningar från större serviceleverantörer vet du vad som kommer att ske: de ger dig exakt samma service som alla andra enligt sin service template med begränsad flexibilitet. Med våra skräddarsydda lösningar erbjuder vi dig unika lösningar för dina transport och logistikkrav.

Vi utnämner en projektledare för varje kund vi har. Denna person kommer att vara din kontakt. Vi är ofta på plats där vi planerar och utför projekten. Vårt mål är alltid att bygga långvariga relationer som är baserade på förtroende och samarbete med er.

Nordisk expertis inom special Air Cargo och logistik

En personlig logistisk service är ett förnuftigt transportalternativ om en destination är utmanande att nå, om ni behöver nå flera destinationer inom en kort tidsrymd, eller om din leverans inte är standard i storlek eller volym.

Begär offert
Kontakta oss
När du skickar in detta formulär och anger att du vill bli kontaktad kan vår representant kontakta dig via telefon eller e-post. Genom att skicka in detta formulär godkänner du vår Integritetspolicy.