Begär ett prisförslag för din transport

Multimodal transport services

Nordisk expertis inom utmanande transporter och logistik

Välkommen till JetLogistics, en del av Wihuri Aviation

Vi är JetLogistics, företaget för alla dina last- och logistikbehov. När du använder våra tjänster frigör du värdefulla resurser för din vardagliga kärnverksamhet. Vi är experter på att hjälpa företag, mellanstatliga och icke-statliga organisationer, försvarsorganisationer och evenemangsarrangörer med alla deras transport- och logistikbehov. Vi fraktar alla typer av gods till land, sjöss och luften men vår unika expertis är utmanande och tidskritiska fraktprojekt. Som en kund hos oss upplever du total sinnesfrid utan att behöva kompromissa med vare sig servicekvaliten eller kostnaden. 

Client-focused

KUNDFOKUSERADE I ALLT VI GÖR

Vårt fokus är på dina transportbehov. Vi finns här för att effektivisera din logistik och minska trycket på din organisation. När det kommer till hantering av komplicerade transporter, kritiska material och utmanande omständigheter är vi det mest erfarna teamet i Norden. Vår personal har decennier av erfarenhet av logistik för stora företag, försvarsorganisationer och andra liknande parter.

Tailored cargo solutions

VI PRODUCERAR SKRÄDARSYDDA OCH FLEXIBLA LÖSNINGAR

När du köper logistiktjänster från större leverantörer vet du vad som kommer hända: De ger dig exakt samma tjänst som alla andra enligt deras tjänstemall med en begränsad flexibilitet. Grunden för våra tjänster är kärnkompetens och flexibilitet. Vi är problemlösare inom transportsektorn. Med våra anpassningsbara och skräddarsydda tjänster får du dedikerade lösningar för dina unika transport- och logistikbehov.

Our dedicated team

VÅRT TEAM

Vi utser en dedikerad projektledare för var och en av våra kunder. Denna person kommer alltid att vara din kontaktpunkt. Vi är ofta på plats när vi planerar och genomför verksamheten. Vi strävar efter att skapa långsiktiga, förtroendebaserade och samverkande relationer med våra kunder. När förhållanden, destinationer eller scheman är utmanande erbjuder vårt team den flexibilitet och anpassningsförmåga som krävs för att lyckas.

Skräddarsydd logistiktjänst för dina specifika behov

En skräddarsydd logistiktjänst är ett förnuftigt transportsätt om en destination är svår att nå, om du behöver nå flera destinationer inom en kort tidsperiod, eller om din försändelse inte är standard i egenskaper, storlek eller volym. Oavsett om det handlar om för stora och överdimensionerade försändelser, tunga, tidskritiska varor eller något ömtåligt som kräver särskild omsorg och uppmärksamhet. Denna typ av last behöver specialkompetens för att säkerställa smidig transport från början till slut.

Vi finns här för dig.