Kundens industrier

Vi arbetar med alla former av transporter och bygger logistiken som ert gods kräver. Våra kunder skiljer sig brett från varandra gällande behov och bransch, explosivt eller frätande, litet eller gigantiskt, till storstad eller djungeln.

Bilindustrin

Vi stöttar fordonsindustrin med effektiva lösningar, inklusive transport av engångsförsändelser eller kontinuerliga logistikkedjor. Snäva produktionstidslinjer tillåter inte mycket tid till försening eller missöden men om de inträffar kan vi hjälpa till med ett ögonblicks varsel. Oavsett hur liten eller stor delen är så kan vi transportera den!
Produkter: Farligt gods, Logistiska processer, Specialleveranser

Flygindustrin

Att hålla flygplan för flera miljoner dollar driftklara är mycket viktigt. För oss är din flottas servicekapacitet en prioritet. Att flytta reservdelar till jetplan och flygplan över hela världen är en normal daglig verksamhet, med bara en sak i fokus: att få det tillbaka upp i luften igen.
Produkter: AOG logistic, On Board Courier, Avlägsna destinationer, Specialleveranser

Försvarsindustrin

Inom försvarsindustrin är det viktigt att hålla sina löften, även under speciella förhållanden. Vi utmärker oss genom att anta de mest utmanande uppdragen, särskilt för försvarsindustrin. Med stöd av Deflog, en av försvarslogistikbranschens bästa aktörer, kan vi producera specialiserade transporttjänster.
Produkter: Militär och försvarslogistik, Avlägsna destinationer

Elektronik (FMCG)

Att transportera elektronik kräver särskild omsorg, på grund av varornas värde och ömtålighet. På JetLogistics tillhandahåller vi nyckelfärdiga lösningar för transport av olika typer av elektronik, oberoende av krav.
Produkter: On Board Courier, Specialleveranser

Hälsovård

Inom den ständigt utvecklande världen blir sjukvården allt viktigare. Transport av medicinsk utrustning och skyddsutrustning kräver förutsägbarhet och effektivitet. För detta är vi den idealiska partnern.

Produkter: Pharma Air Cargo

Industriverksamhet

Vi finns tillgängliga när transportbehovet är speciellt och vikt och volym är stort. Detta är särskilt fallet när det handlar om industriella applikationer. Vi är experter på att arrangera och underlätta projektgodstransporter över hela världen.
Produkter: Avlägsna destinationer, Specialleveranser

Färskvaror

Färskvaror kan inte försenas och kräver utomordentlig planering och förutsägbarhet i sina transportlösningar. Vi har erfarenhet av att transportera alla sorters färskvaror över hela världen, inklusive en av våra favoriter, färsk lax.
Produkter: Perishables

Begär offert
Kontakta oss
När du skickar in detta formulär och anger att du vill bli kontaktad kan vår representant kontakta dig via telefon eller e-post. Genom att skicka in detta formulär godkänner du vår Integritetspolicy.