Destinationer

Global räckvidd, med ett lokalt fokus. Det är Jetlogistics.

Oavsett om du skickar från Norden, Amerika, Afrika eller Asien är vi din idealiska transportpartner för alla typer av logistikutmaningar. Med en fysisk närvaro i de nordiska länderna säkerställer vi alla projekt med nordisk noggrannhet och effektivitet.

Vi kan tillhandahålla ett stort nätverk av underleverantörer som stöttar dina transportbehov över hela världen, för att säkerställa att ditt företag går framåt och dina kunder känner sig trygga med er som återförsäljare och oss som transportör.

Utmaningen för er kan ligga i att er destination inte har en kommersiell ankomstplats nära, att er produkt inte passar in i ett traditionellt flöde pga storlek eller behov. Då ler vi på JetLogistics lite extra för vi ser väldigt sällan begränsningar utan tar oss ann er transport med stor entusiasm. Vår operativa personal arbetar mer som en projektledare och syr ihop er transport på ett kreativt och säkert sätt med rätt förpackning och dokumentation. Allt i samråd med er som beställare.

Begär offert
Kontakta oss
När du skickar in detta formulär och anger att du vill bli kontaktad kan vår representant kontakta dig via telefon eller e-post. Genom att skicka in detta formulär godkänner du vår Integritetspolicy.