Pyydä tarjous kuljetuksellesi!

Multimodal transport services

Logistiikan ja haastavien kuljetusten ammattilainen

Olemme osa Wihuri Aviationia

Me olemme JetLogistics, kokonaisvaltainen palveluntarjoaja kaikkiin rahti- ja logistiikkatarpeisiisi. Käyttämällä palveluitamme, vapautat arvokkaita resursseja jokapäiväiseen ydintoimintaasi. Autamme maailmalaajuisesti yrityksiä, kansalaisjärjestöjä, puolustusorganisaatioita ja tapahtumajärjestäjiä kaikissa kuljetus- ja logistiikkatarpeissa. Kuljetamme kaikenlaista rahtia maalla, merellä ja ilmassa, mutta ainutlaatuisinta asiantuntemuksemme on haastavissa ja aikakriittisissä projekteissa. Asiakkaanamme voit saada täydellisen mielenrauhan tinkimättä palvelun laadusta. 

Client-focused

ASIAKASLÄHTÖISYYS KAIKEN KESKIÖSSÄ

Keskitymme kuljetustarpeisiinne ja toimimme aina asiakas- ja tarvelähtöisesti. Olemme täällä tehostaaksemme logistiikkaanne. Kun on kyse monimutkaisten kuljetusten, kriittisten materiaalien ja haastavien olosuhteiden hoitamisesta, olemme Pohjoismaiden kokenein tiimi. Henkilökunnallamme on vuosikymmenten kokemus suuryritysten, puolustusorganisaatioiden ja muiden vastaavien tahojen logistiikasta.

Tailored cargo solutions

RÄÄTÄLÖITYJÄ JA JOUSTAVIA RATKAISUJA

Kun ostat logistiikkapalveluja suuremmilta palveluntarjoajilta, tiedät, mitä todennäköisesti saat: He antavat sinulle täsmälleen samaa palvelua kuin kaikille muillekin heidän oman palvelumallinsa mukaisesti, ja joustavuus on rajallista. Meidän palveluidemme perustana on ydinosaaminen ja joustavuus. Olemme kuljetusalan ongelmanratkaisijoita. Räätälöitävissä olevien palveluidemme avulla saat kohdennettuja ratkaisuja ainutlaatuisiin kuljetus- ja logistiikkatarpeisiisi.

Our dedicated team

TIIMIMME

Nimitämme jokaiselle asiakkaallemme oman projektipäällikön. Tämä henkilö on aina yhteyshenkilösi. Olemme usein paikan päällä, kun suunnittelemme ja toteutamme toimintoja. Pyrimme rakentamaan pitkäaikaisia, luottamukseen perustuvia yhteistyösuhteita asiakkaidemme kanssa. Kun olosuhteet, kohteet tai aikataulut ovat haastavia, tiimimme tarjoaa joustavuutta ja sopeutumiskykyä, joita tarvitaan menestykseen.

Räätälöity logistiikkapalvelu erityistarpeisiin

Räätälöity logistiikkapalvelu on järkevä valinta, jos määränpää on vaikeasti saavutettavissa, jos sinun on saavutettava useita kohteita lyhyessä ajassa tai jos lähetyksesi ei ole ominaisuuksiltaan, kooltaan tai volyymiltaan ”tavanomainen”. Olipa kyseessä sitten erikoiskuljetukset (pitkä, leveä, korkea, painava tms.), vaativat kuljetukset, aikakriittinen kuljetus tai jotain haurasta, joka vaatii erityistä huolellisuutta ja huomiota – meiltä löytyy ratkaisut. Tämäntyyppiset rahdit vaativat erityistä asiantuntemusta, jotta voidaan varmistaa kuljetuksen sujuvuus alusta loppuun.

Me olemme täällä sinua varten.